Aranjare invitati in sala

Niciuna dintre problemele organizatorice ale unei nunti nu este mai complicata decat aranjarea rudelor si prietenilor la masa :).

Fie ca Maria nu se intelege cu Ioana, sau ca Alex nu poate sta la masa cu Bogdan pentru ca acesta fumeaza, aranjarea meselor este intotdeauna dificila, iar complicatii pot interveni chiar si pe parcurs. Daca pentru cumparaturi, buget si orice altceva va veti gasi un sistem propriu care sa nu va dea dureri de cap, pentru asezarea la masa a invitatilor va fi destul de greu sa gasiti un astfel de sistem.

Si cum veti avea suficient de alergat pentru a va gasi rochia perfecta, invitatiile, biserica la care sa se oficieze ceremonia, pentru a stabili meniul, si pentru a pune la punct multe alte lucruri la care nici nu va ganditi acum, 123Flori.ro s-a gandit sa va ajute. Astfel ca, va punem la dispozitie o aplicatie prin care puteti vizualiza cu usurinta mesele si lista de invitati, prin care puteti sa asezati invitatii la mese si face schimbari care altfel ar fi foarte dificil de realizat. Iar la final puteti downloada aceasta aranjare, sau puteti sa o trimiteti prin email. Totul gratuit!

Daca intampinati dificultati in utilizarea aplicatiei va rugam sa ne contactati, iar echipa 123Flori.ro va va asista. Daca doriti preluarea aplicatiei pe site-ul propriu, va invitam sa luati legatura cu echipa 123Flori.ro!

Accesati aplicatia aici!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.7/10 (24 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Aranjare invitati in sala, 4.7 out of 10 based on 24 ratings

Un comentariu

Comentati

123 Flori.ro
Livrare flori in Bucuresti

Comanda online buchete de flori
cu livrare in aceeasi zi

BOTEZ
Aranjamente botez

ornamente si lumari
pentru botez

BUSINESS
ornari sali conferinte

Aranjamente florale pentru
sali de conferinte si prezidii