Termeni si conditii

Acesti termeni si conditii de utilizare sunt aplicabili site-ului nunta.123flori.ro. Vizitarea acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii.
Orice persoana fizica sau juridica care acceseaza acest site (denumita in continuare Utilizator) confirma ca a citit si acceptat acesti termeni si conditii in totalitate. In cazul in care nu acceptati termenii si conditiile prezentate, va rugam sa nu mai utilizati acest site.
nunta.123flori.ro este un site proiectat, intretinut si administrat de SC FLORARIA FLOREX ONLINE S.R.L, persoana juridica romana infiintata legal in anul 2008 si avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Identificare: 24873061; Registrul Comertului: J40/20925/16.12.2008. SC FLORARIA FLOREX ONLINE S.R.L isi rezerva dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adauga si/sau retrage in parte sau in intregime Termenii si conditiile. Cea mai recenta versiune a Termenilor si conditiilor poate fi citita oricand folosind legatura “Termeni si conditii” din josul paginilor site-ului.

DREPTURI DE AUTOR
Tot continutul site-ului nunta.123flori.ro este propietatea SC FLORARIA FLOREX ONLINE S.R.L, aceasta incluzand texte, imagini, simboluri, elemente grafice, scripturi, programe si alte date. Drepturile de autor sunt protejate in conformitate cu legislatia privitoare la dreptul de autor si de legile privind proprietatea intelectuala.

LICENTA DE ACCES PE SITE
SC FLORARIA FLOREX ONLINE S.R.L iti ofera o licenta limitata pentru a accesa in interes personal site-ul nunta.123flori.ro, dar interzice transferarea datelor de pe site (altele decat datele de tip cache), sau modificarea acestora exceptant situatiile in care SC FLORARIA FLOREX ONLINE S.R.L isi declara acordul scris privitor la cele de mai sus.
Site-ul nunta.123flori.ro si nici o parte componenta a acestuia nu poate face obiectul reproducerii, duplicarii, copierii, vanzarii sau exploatarii in orice scop comercial fara consimtamantul scris al SC FLORARIA FLOREX ONLINE S.R.L.
SC FLORARIA FLOREX ONLINE S.R.L poate interzice in orice moment accesul pe site al oricarei persoane fara a obligatia de a motiva aceasta decizie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

123 Flori.ro
Livrare flori in Bucuresti

Comanda online buchete de flori
cu livrare in aceeasi zi

BOTEZ
Aranjamente botez

ornamente si lumari
pentru botez

BUSINESS
ornari sali conferinte

Aranjamente florale pentru
sali de conferinte si prezidii