Nunta

Nunta este unul din cele mai importante evenimente din viata fiecaruia dintre noi. Si poate unul din cele mai provocatoare din punct de vedere ai oraganizarii. Probabil ca unul din cele mai importante aspecte care trebuie luat in calcul este anotimpul in care veti avea nunta. Toalete, locatii, flori, toate tin cont de acest aspect. Chiar si tematica nuntii poate fi puternic influentata de anotimpul de desfasurare.
Florile de nunta sunt unul din cele mai importante aspecte pentru o mireasa, alaturi de modelul rochiei si culoarea acesteai. Fie ca sunt alese aranjamente florale clasice in culori deschise, fie ca se doresc buchete si lumanari pentru nunti tematice (rustic, modern, teme pe culori), florile ocupa un loc central in bugetarea, organizarea si alegerea furnizorilor pentru organizare.

Buchetele de mireasa sunt poate cele mai apreciate si privite flori la orice nunta. Sunt alese mai intodeauna in concordanta cu modelul si culoarea rochiei, iar florile componente este indicat sa fie alese si functie de sezonalitate si mediul in care va avea loc nunta. Trandafirii sau orhideele sunt doar doua exemple de flori preferate pentru buchetele de mireasa alese in 2010. Si de multe ori culoarea si forma buchetului de mireasa dau tonul pentru restul aranjamentelor

Lumanarile de nunta au pe langa simbolism si traditie rolul de a completa buchetul miresei cand vine vorba de designul floral al ceremoniilor. Tipul lumanarii (dreapta sau spiralata), lungimea sau ceara folosita sunt in general aspecte care trebuie sa fie luate in calcul cand se aleg florile ce le decoreaza. Cele mai moderne tendinte aduc in discutie chiar si flori tropicale pentru a fi utilizate la lumanarile de cununie. Desi in mod traditional lumanarile sunt alese de catre nasi, de cele mai multe ori miresele au un cuvant puternic de spus cand vine vorba de alegerea modelului

Aranjamentele florale de nunta, (atat cele pentru mesele invitatilor dar si aranjamentul de la masa mirilor si a a nasilor) sunt in general alese din acelasi flori ca si buchetul de mireasa si lumanarile iar dupa preferinte florile si culorile acestora vin sa completeze si sa sublinieze o tematica de nunta, unele din cele mai la moda tendinte fiind nuntile rustice, moderne dar si cele exotice. De asemenea, si nuntile “culoare” au din ce in ce mai multi adepti printre miri.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Nunta, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Comentati

123 Flori.ro
Livrare flori in Bucuresti

Comanda online buchete de flori
cu livrare in aceeasi zi

BOTEZ
Aranjamente botez

ornamente si lumari
pentru botez

BUSINESS
ornari sali conferinte

Aranjamente florale pentru
sali de conferinte si prezidii