Idei de nunta

Indiferent de buget si preferinte, orice nunta trebuie sa fie completata si infrumusetata de flori. Incepand cu lumanarile de nunta pana la aranjamentele florale de la localul in care veti avea petrecerea, florile sunt alaturi de dumneavoastra intr-una dintre cele mai importante zile din viata.

Cateva nunti cu ale caror flori ne laudam?

Nunta la Casa Kraus, Bucuresti
(click pe poze pentru detalii)
Nunta cu orhidee la Intercontinantal, Bucuresti (click pe poze pentru detalii)

Alte idei de modele produse de 123Flori?

Hortensia la Club Cortina
(click pe poze pentru detalii)
Nunta la Cercul Militar National, Bucuresti
(click pe poze pentru detalii)

 

Cum pot comanda aranjamente floale pentru nunta mea? Se livreaza la restaurant?

Pasi comanda aranjamente florale nunta


Insa, la fel cum fiecare dintre noi are gusturi si preferinte unice, asa si fiecare mireasa isi viseaza nunta in felul ei unic, iar florile de nunta au pentru fiecare semnificatii deosebite.
Daca lumanarile de nunta pot sa aiba modele variate in functie de sezon si de preferinte, cand vine vorba de cocarde, buchete de mireasa sau aranjamente de prezidiu si de masa, optiunile si dorintele se pot armoniza destul de greu, fiecare nunta avand practic propriul set de optiuni.

2010 a fost un sezon in care 123Flori a realizat multe nunti tematice si nu numai, pentru o selectie de imagini reprezentative pentru aranjamente florale la nunti, va invitam sa cititi aici!

2011 a continua traditia nuntilor “poveste”, incepand de la mici receptii cu decoratiuni rustice pana la dineuri de mari dimensiuni cu decoratiuni exotice sau receptii in localuri clasice cu aranjamente florale albe.

2012 se contureaza ca un sezon in care bugetele de nunta atent calculate dar si eficienta si calitatea florarilor vor face diferenta intre florariile de calitate de pe piata.

Dar pentru ca intelegem ca fiecare dintre dumneavoastra doreste altceva, va invitam sa stam de vorba pentru a gasi cele mai bune solutii si a va oferi cele mai bune idei pentru aranjamentele florale.Puteti consulta manualul de alegere a aranjamentelor florale de nunta, care va poate ajuta sa gasiti cele mai potrivite variante de aranjaemente florale in functie de locatia pe care o alegeti, tematica aleasa si aranjarea meselor.

De asemenea va invitam sa cititi despre aranjamentele florale inalte pe suporti de sticla, pentru ultime trenduri din domeniul petrcerilor de nunta si aranjamentele florale pe suporti de fier forjat.

De la modelele de lumanari, pana la florile gasite la intrarea in restaurant vom identifica impreuna in functie de sezon, de culorile preferate, de modelul si culoarea rochei si de orice alte detalii pe care le considerati importante, cea mai buna optiune pentru dumneavoastra!

Va asteptam sa ne contactati!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Idei de nunta, 8.0 out of 10 based on 1 rating

123 Flori.ro
Livrare flori in Bucuresti

Comanda online buchete de flori
cu livrare in aceeasi zi

BOTEZ
Aranjamente botez

ornamente si lumari
pentru botez

BUSINESS
ornari sali conferinte

Aranjamente florale pentru
sali de conferinte si prezidii