Cum alegi aranjamentele florale pentru nunta ta?

Pentru ca atmosfera din sala de evenimente sa fie in ton cu tema nuntii, trebuie neaparat sa alegi decoratiunile si aranjamentele potrivite. Aranjamentele florale de masa si de prezidu, aranjamentele de la intrare, baloanele si decoratiunile de exterior toate joaca un rol important in realizarea nuntii perfecte.

 

Aranjamentul lungi – Sunt in general cele folosite pentru prezidiu (masa mirilor si nasilor) – va fi cel mai bogat aranjament, acesta subliniind statutul special pe care mirii si nasii il au in aceasta zi. Sigur, aceste tipuri de aranjamente pe lung pot fi expuse si in zona bufetului, langa diversele recipiente cu mancare, sau pe marginile unui ring de dans pentru delimitare. Pentru masa de prezidiu puteti alege un singur aranjament de dimensiuni mari sau cateva aranjamente mai micute care sa delimiteze masa mirilor si nasilor. Pentru idei de aranjamente lungi vizualizati galeria noastra aici.

 

Aranjamentele rotunde – Sunt aranjamente mai micute dar care, in functie de suportul ales vor trebui sa fie bine alese altfel incat sa puna in valoare fiecare set-up. Cheia succesului unui aranjament de masa rotund este de a alege o decoratiune care atrage atenţia, fără a domina întregul decor. Moderatia este totul. Un aranjament de masa rotund bine echilibrat poate genera o stare de spirit vesela pentru o cină şi poate îmbunătăţi intreaga experienţa, fără a obstrucţiona vederea peste masă. Pentru sugestii de aranjamete va invitam sa accesati galeria foto de aranjamente florale rotunde aici.

 

Aranjamentele inalte – Foarte frecvent, pentru aranjamentele de masa se folosesc fie suporti din fier forjat care joaca si rol de fructiera la baza iar in varf au suportul pentru flori, fie pahare de sticla asemanatoare paharelor de Martini dar la o scara mult mai mare care au de asemenea in varf suportul pentru flori. Puteti insa opta insa pentru aranjamente inalte in vase subtiri si transparente, sau pentru aranjamente in tuburi de sticla inalte. Oricare din aceste variante se potrivesc cel mai bine unei sali de evenimente mai mari, de tip ballroom si cu mese ceva mai mari. Pentru cateva idei de aranjamente inalte vizualizati galeria noastra foto aici.

 

Aranjamente patrate– Nu in ultimul rand, aranjamentele patrate sunt tipul de aranjamente moderne, minimaliste ce se potrivesc de minune intr-un decor cat mai simplu, si sunt piesele care ajung sa defineasca spatiul ales. Flori cu tulpina lunga sunt adesea alese pentru aceste aranjamente, iar ele sunt formate de obicei in jurul unei flori centrale, cu doar cateva elemente de verdeata decorativa incorporate in completare pentru contrast. Cat mai multe modele puteti gasi accesand linkul catre galeria foto de aranjamente florale patrate aici.

 

Pentru un spatiu mai mare, alegerea aranjamentelor florale devine mai facila, putand sa alegi cu usurinta dintre aranjamente florale inalte pe suporti de sticla, ce vor crea o atmosfera magica si romantica si aranjamente florale pe suporti de fier forjat pentru o nunta moderna si eleganta.

 

Decorul unei nuntii trebuie sa fie stralucitor, la fel ca mireasa insasi. Este locul unde cuplul va impartasi prima lor masa ca sot si sotie, si unde vor fii atractia principala a petrecerii, acceptand toate urarile si dragostea prietenilor si a familiei.

 

Orice tip de aranjament ai alege, ai grija sa ramana spatiu sufient pe masa pentru ca invittii sa poata manca linistiti si sa poata vorbi nestingheriti de dimensiunea decoratiuniilor alese sau de mirosul lumanarilor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Un comentariu

Comentati

123 Flori.ro
Livrare flori in Bucuresti

Comanda online buchete de flori
cu livrare in aceeasi zi

BOTEZ
Aranjamente botez

ornamente si lumari
pentru botez

BUSINESS
ornari sali conferinte

Aranjamente florale pentru
sali de conferinte si prezidii