Sezonul 2011, buchete mireasa si flori de nunta in pas cu moda…

Pasi comanda buchete mireasa la 123Flori

2011 este inca un an in care calitatea florilor si serviciile echipelor de designeri face diferenta intre florarii din punctul de vedere al clientilor avand in vedere bugetele din ce in ce mai restranse dar si atentia pentru detalii din partea clientilor

In ceea ce priveste aranjamentele florale si lumanarile de nunta, se remarca doua trenduri importante:

  • Pe de-o parte reintoarcerea in forta a clasicului, a elegantului si o consolidare a culorii alb in tot ceea ce inseamna creatia de decoratuni florale, atat pentru sala, cat si pentru mirese, nase si invitati.
  • In acelasi timp se mai remarca si un trend crescator in organizarea de nunti sub forma de povesti si de aici tematici din ce in ce mai interesante. Tematicile difera evident in functie de anotimpul in care se organizeaza nunta, dar si de disponibilitatea localului si de preferintele mirilor. Exista, astfel, din ce in ce mai multe… povesti.

123Flori.ro ofera si in 2011 servicii complete pentru tot ceea ce inseamna flori de nunta, iar existenta ofertelor pentru toate palierele de buget si tematicile variate ofera siguranta ca aici puteti gasi idei si solutii indiferent de ce nunta va doriti.Va invitam sa ne contactati pentru o oferta completa si detalii!

Despre evolutia nuntilor in 2010 si imagini de la nuntile impodobite de designerii nostri, va invitam sa cititi aici!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Un comentariu

Comentati

123 Flori.ro
Livrare flori in Bucuresti

Comanda online buchete de flori
cu livrare in aceeasi zi

BOTEZ
Aranjamente botez

ornamente si lumari
pentru botez

BUSINESS
ornari sali conferinte

Aranjamente florale pentru
sali de conferinte si prezidii