Aranjamente florale pe suporti de sticla

Aranjamentele florale inalte pe suporti de sticla pot crea aceea supriza minunata, atunci când oaspeţii dvs. intră în sală receptie de nunta. Aceste tipuri de aranjamente centrale de masa sunt o provocare, dar poate duce la unele decoratiuni spectaculoase, care schimba intreaga atmosfera a unui loc de întâlnire.

 

Designul acestor aranjamente este foarte important, astfel că picioarele vazelor trebuie sa fie intotdeauna subtiri, astfel incat sa nu deranjeze oaspeţii si sa permita acestor o interactiune placuta. Acest lucru poate fi creat prin utilizarea vazelor inalte subtiri, cu cateva flori presarate inauntrul suportului de sticla deasupra caruia va veni aranjamentul floral in sine. Alternativ, se pot folosi pahare de martini (inalte sau medii) cu aranjamente florale bogate in culori deschise care vor creea acea impresie de abundenta si eleganta.

 

Este desigur o caracteristică a unui design impresionant de a fi curgatoar sau de a avea o parte de verdeata decorativa care sa fie mai inalta decat florile in sine. Acest lucru poate fi creat cu ajutorul frunzelor, cum ar fi cele de beargrass, sau un tip de floare, cum ar fii amaranthus.

 

Cu atât de multe flori in varful aranjamentului, este de asemenea, o idee buna de a avea un decor la un nivelul inferior. De exemplu, aţi putea decora în jurul bazei vazei, sau ati putea pune o orhidee exotica fiecarui invitat in parte, pe şerveţel. Dacă sunt utilizaţi trandafiri in aranjamente, ati putea risipi unele petale de trandafiri pe masă. Aceasta este o modalitate foarte bună de a plasa lucruri care iti vor capta atentia la înălţimi diferite şi în acelaşi timp, un mod foarte bun de a crea continuitate in tema aleasa.

 

Alte flori inalte, cum ar fi crinii, calele si orhideea cymbidium poate face, de asemenea, aranjamentele inalte de nunta sa fie intr-adevar remarcabile.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Un comentariu

Comentati

123 Flori.ro
Livrare flori in Bucuresti

Comanda online buchete de flori
cu livrare in aceeasi zi

BOTEZ
Aranjamente botez

ornamente si lumari
pentru botez

BUSINESS
ornari sali conferinte

Aranjamente florale pentru
sali de conferinte si prezidii