Aranjamente florale pe suport de fier forjat

Aranjamentele de masa inalte de suport de fier forjat au intotdeauna un aer decadent,si sunt aproape un lux pentru cele mai multe nunti. Cu toate astea, cele mai simple aranjamente sunt întotdeauna cele mai minunate. Si nu orice aranjament pe suport de fier forjat trebuie neaparat sa fie un lux.

 

Sigur ca cele mai multe aranjamente vor trebui sa fie voluminoase. Altfel, nu s-ar crea acel efect de eleganta si gratie la care viseaza orice mireasa cand vine vorba de receptia nuntii ei. Dar v-ar surprinde probabil ca ceea ce funcţionează cel bine pentru astfel de aranjamente sunt florile cele mai simple, care in combinatie cu verdeata decorativa abundenta au un efect incredibil. Flori cum ar fi margaretele, gerbera sau trandafirii sunt foarte dese intalnite in aceste aranjamente, atat pentru diversitatea culoriilor in care se pot gasi dar si pentru preturile accesibile care permit mai multe variatiuni in desginul acestor.

 

Desigur dimensiunea suportului trebuie să fie la aceeasi scară cu piesele de mobilier pe care va sta cat si cu dimensiunea incaperii in care va avea loc evenimentul. O masuta de cafea rotundă va avea un display cu un recipient mai mic decât un aranjament pentru o masa rotundă de 5-10 persoane

 

Si cum puţine lucruri pot aduce viaţă şi vitalitate intr-o incapere spatioasa, aranjamentele de florile proaspete pe suporti de fier forjat pot fi incadrata foarte bine de lumanari.

 

Combinatia de flori cu lumina misterioasă a lumânărilor vor trimite un mesaj romantic tuturor participantilor, si cu siguranta veti avea o nunta radianta cu o sala de mese luminoasa si impunatoare.

 

Cu flori şi lumina lumânărilor în armonie perfectă, graţioasele suporturi metalice vor forma un adevarat standard pentru eleganta.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Un comentariu

Comentati

123 Flori.ro
Livrare flori in Bucuresti

Comanda online buchete de flori
cu livrare in aceeasi zi

BOTEZ
Aranjamente botez

ornamente si lumari
pentru botez

BUSINESS
ornari sali conferinte

Aranjamente florale pentru
sali de conferinte si prezidii