Aranjamente florale de nunta rotunde

Aranjament floral patratAranjamentele florale rotunde sunt populare pentru multe ocazii,in special pentru nunti,în cazul în care mireasa poarta un buchet sferic luxuriant din florile ei preferate,insotit de un frunzis delicat si panglici.

Aranjamentele florale rotunde, pot fi alcatuite din orice tip de floare, si sunt de cele mai multe ori proiectate ca avand flori de jur imprejurul vasului. Unele aranjamente se pot face “pe o parte”, ceea ce inseamna ca aranjamentul va avea in spate verdeata decorativa, pentru a acoperi buretele pe care se lucreaza aceste aranjamente.

Deoarece maoritatea modelelor nu au nici o fata sau nici un spate, ele pot fi plasate intr-un număr destul de mare de locaţii. Modele rotunde sunt perfecte ca aranjamente florale de masa, in special pentru mesele mici sau pentru mesele de cafea, deoarece acestea pot fi vazute din toate părţile.

Aranjamentele florale rotunde sunt tipul de aranjamente clasice si elegante fara de care o nunta nu ar fi la fel. Orice mireasa vrea ca nunta ei sa fie de neuitat si astfel alegerea aranjamentelor florale trebuie sa reflecte gusturile si personalitatea ei.

Pentru a crea o tema speciala in ziua nuntii, puteti alege din cele mai diverse modele de aranjamente florale rotunde create de echipa noastra.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Un comentariu

Comentati

123 Flori.ro
Livrare flori in Bucuresti

Comanda online buchete de flori
cu livrare in aceeasi zi

BOTEZ
Aranjamente botez

ornamente si lumari
pentru botez

BUSINESS
ornari sali conferinte

Aranjamente florale pentru
sali de conferinte si prezidii