Aranjamente florale de nunta patrate

Aranjament floral patratDacă doriţi sa dati un aspect modern nuntii dumneavoastra, fără a merge la extreme,luati în considerare utilizarea elementelor pătrate în decorarea meselor invitatiilor sau a salii de intrare. Utilizarea vazelor patrate pentru aranjamente, in combinatie cu designuri florale neobisnuite pot adauga un pic de modernism decoratiunile de nunta, altfel tradiţionale.

Si cum o nunta nu ar fi la fel fără flori, nici macar cele mai minimaliste tematici nu le pot exclude. Florile ofera o finisare a ambientului oricarui eveniment si este foarte important ca el sa reflecte preferintele dumneavoastra.

Aranjamentele de masa sic, moderne pot face orice nunta memorabila.Pentru organizarea unei nunti moderne, trebuie sa alegeti aranjamente florale care sa adere temei alesei. O sursa de inspiratie poate fi designul oriental, cu diferite tipuri de orhidee, bambus si flori tropicale. O alta idee este de a folosi flori ca lisianthus sau cale care pot fi minunat ansamblate in decorurile minimaliste.

Daca veti alege cu atentie fiecare element de design al nuntii dumneavoastra suntem siguri ca veti obtine un efect uluitor.

Si cum alegerea florilor de nunta nu este usora, va invitam sa cautati prin urmatoarele idei de aranjamente florale din galeria noastra.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Un comentariu

Comentati

123 Flori.ro
Livrare flori in Bucuresti

Comanda online buchete de flori
cu livrare in aceeasi zi

BOTEZ
Aranjamente botez

ornamente si lumari
pentru botez

BUSINESS
ornari sali conferinte

Aranjamente florale pentru
sali de conferinte si prezidii