Aranjamente florale de nunta lungi

Aranjament floral lungAranjamentele florale pot lua multe forme,de la aranjamente mici si rotunde la aranjamente verticale uriase sau aranjamente lungi si curgatoare,cel mai des intalnite in holurile hotelurilor la nunti. Uneori gasim chiar adevarate piedestale de cristal, cu flori in asezate in valuri curgatoare, ca intr-o cascadă până la baza.

Aranjamentele lungi şi joase in schimb sunt cele mai elegante, dar necesită o buna pozitionare in spatiu pentru un efect cu adevarat impresionant. Designul acestor aranjamente le face perfecte pentru a fi asezate in mjlocul meselor lungi (in forma de oval sau dreptunghi) sau in zonele de receptii unde spatiul de asezare nu este o problema sau chiar pentru bufetele de dimensiuni mari (in acest caz acest tip de aranjament este asezat in mijloc, intre recipientele cu mancare).

Dimensiunea aranjamentului trebuie sa depinda intotdeauna de dimensiunea meselor sau a locurilor unde vor fi asezate, de exemplu pe masa pentru cadouri sau pe mesele destinate bufetului aranjamentele vor fi intotdeauna mai mici pentru a se incadra decorului.

Un aranjament lung nu este un aranjament clasic, dar acest tip de design poate fi incadrat foarte usor in orice tip de nunta. Iar pentru a face cea mai buna alegere in acest sens, va invitam sa vizualizati galeria noastra de aranjamente florale lungi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Un comentariu

Comentati

123 Flori.ro
Livrare flori in Bucuresti

Comanda online buchete de flori
cu livrare in aceeasi zi

BOTEZ
Aranjamente botez

ornamente si lumari
pentru botez

BUSINESS
ornari sali conferinte

Aranjamente florale pentru
sali de conferinte si prezidii