Aranjamente florale de nunta inalte

Aranjmanent floral inaltAranjamente florale inalte pentru mesele sunt de obicei intr-un stil decadent, aproape luxuriant pentru cele mai multe nunti. In functie de arhitectura localului sunt de preferat fie vaze inalte sau suporti din fier forjat cu aranjamente florale fie boluri de sticla delicate cu lumanare si flori.

Un alt tip de aranjamente inalte sunt cele verticale, care sunt modele unilaterale şi pot fi văzute numai dintr-o singură direcţie. Din acest motiv, aceste modele pot fi plasate in locatii limitate. Adesea, aceste aranjamente verticale sunt folosite pentru a incadra cat mai bine seminee, oglinzi foarte mari si inalte sau chiar intrarea in restaurant. Ele mai pot fi asezate, de asemenea pe coltare sau in spatele mesei de prezidiu pentru a o incadra.

Un aranjament vertical este vizualizat de obicei de sus în jos, ca o coloană. Acesta poate avea orice dimensiune, dar conceptul ce sta la baza designului sau este că atentia se deplasează din varful aranjamentului în jos, şi nu dintr-o parte în alta.

Aranjamentele florale creative pot fi un detaliu de mare impact pentru orice nunta. Pentru a găsi decoratiunile perfecte de nunta, începe căutarea de fotografii vizualizand galeria noastra cu cele mai interesante tipuri de aranjamente florale inalte.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Un comentariu

Comentati

123 Flori.ro
Livrare flori in Bucuresti

Comanda online buchete de flori
cu livrare in aceeasi zi

BOTEZ
Aranjamente botez

ornamente si lumari
pentru botez

BUSINESS
ornari sali conferinte

Aranjamente florale pentru
sali de conferinte si prezidii